3x manieren om je vakantieverblijf met je mee te nemen!

Hoewel de ene vakantieganger het heerlijk vindt om drie weken lang op dezelfde plek te blijven, worden andere vakantiegangers gelukkig van het “on the road” gevoel. Voor deze laatste reizigers is het meenemen van het vakantieverblijf een pluspunt tijdens hun vakantie. Gaan en staan waar je maar wilt en altijd een plek hebben om te overnachten. Deze drie manieren maken het allemaal mogelijk: 

1. Kies voor de old school vouwwagen!

Met de tent op vakantie, maar tóch de nodige luxe mee kunnen nemen? Een vouwwagen vakantie is hier perfect voor! Je auto en de vouwwagen bevatten voldoende ruimte om spullen tijdens de reis en vakantie op te bergen. Je slaapt in een écht bed, kookt in een ingebouwd keukentje en ontbijt droog wanneer het buiten regent. Verder is een vouwwagen super snel ingeklapt zodat je snel naar je nieuwe bestemming kunt rijden. Tip: wanneer je kiest voor een vouwwagen onder de 750 kg hoef je hiervoor geen aanhanger rijbewijs te halen.

2. Een (georganiseerde) campervakantie

Een vakantie met de camper is een zeer geschikte manier om grote afstanden af te leggen tijdens je vakantie én te overnachten in hetzelfde verblijf (lees: je camper). Een campervakantie kun je boeken bij reisorganisaties als Travelhome. Alles wordt dan tot in de puntjes geregeld en je wordt compleet ontzorgt tijdens je vakantie. Een alternatief is er zelf op uit trekken met een (gehuurde) camper. Stippel van te voren een route uit met de highlights die je graag wilt zien, of rijd op de bonnefooi lekker naar een zonnige bestemming. 

3. On the road met je backpack

Voor iedereen die geniet van survivallen, kamperen en het moeten roeien met de riemen die je hebt, is een backpackers vakantie een geschikte keuze. Prop je backpack vol met essentials, kies een lichtgewicht tentje en trek erop uit. Dit kan lopend, fietsend, met de auto of via het openbaar vervoer zijn. Een backpackvakantie is vaak ideaal wanneer je weinig te besteden hebt, maar wel een avontuurlijke vakantie wilt beleven.