Breng een bezoek aan de wasstraat in de regio van Apeldoorn van Winston’s Car Cleaning

wasstraat Apeldoorn

Wat de reden is om een bezoek te brengen aan de wasstraat in Apeldoorn, scheelt per persoon. Wellicht wil je je camper of caravan een keer goed reinigen voordat je op vakantie gaat of je bedrijfsauto kan het nodige onderhoud gebruiken. Liever je auto een keer goed wassen op je vrij zondag? Ook dan ben je bij Winston’s Car Cleaning altijd van harte welkom. Bij deze wasstraat ben je voor zowel je particuliere auto als je zakelijke auto aan het juiste adres. Winston’s Car Cleaning is gevestigd aan de Molenmakershoek 68 in Apeldoorn en altijd makkelijk te bereiken met je auto.

wasstraat Apeldoorn

Maak kennis met de geavanceerde Istobal® roll-over droger

In veel wasstraten staat een snelle reiniging zonder persoonlijke service centraal. Echter is dit bij Winston’s Car Cleaning niet het geval. De geavanceerde Istobal® roll-over droger is op afstand bestuurbaar en handwerk is hier altijd de basis. Voertuigen tot een hoogte van 2,70 meter kunnen hier worden gereinigd, ook als je beschikt over een imperiaal. Blijven er na het wassen strepen achter, dan worden deze extra met de zeem voor je weggeveegd.

wasstraat Apeldoorn

Vul voor vragen het online formulier in of bel

Ben je overtuigd van alle voordelen die Winston’s Car Cleaning je te bieden heeft? Wacht dan niet langer en breng binnenkort een keer een bezoek aan de wasstraat in de regio van Apeldoorn. Voor vragen of meer informatie kun je van tevoren altijd een keer even contact opnemen. Vul het online formulier in of neem telefonisch contact op met een van de medewerkers. Wellicht kom jij binnenkort ook een keer langs met je camper, caravan, bus of auto.