De producten voor elektrisch roken van Damphuis

damphuis

Ben je op zoek naar een manier waarmee je gemakkelijk kunt stoppen met het roken van normale tabak sigaretten? Dan ben je bij Damphuis aan het juiste adres. In het assortiment van dit bedrijf worden namelijk allerlei verschillende producten aangeboden om gemakkelijker te stoppen met het roken van normale tabak sigaretten. 

Het navullen van de elektrische sigaret 

Als je elektrisch rookt zul je ook e liquids nodig hebben voor het navullen van de elektrische sigaret. Deze e liquids komen in zeer veel verschillende smaakjes waardoor je zelf de smaak van deze navulbare vloeistof kunt bepalen. De kern bestanddelen van de e liquids zijn VG )Vegetal Glycerin) en de PG ( propylene glycol). De VG is bepalend voor de damp hoeveelheid van de e liquid en het bestanddeel PG is bepalend voor de ‘’kick’’ in de keel. De verhouding tussen deze twee is erg bepalend voor de damp ervaring van het roken van e sigaret. Alle e liquids die er bij Dampstarter aan worden geboden voldoen aan de TPD2 wetgeving. Het is tevens ook mogelijk om een e liquid te krijgen waar het verslavende stof nicotine aan toegevoegd is. In de webshop van Damphuis worden e liquids aangeboden met het nicotinegehalte  0, 3, 6, 12, of zelfs 18mg nicotine sterkte. 

damphuis

Een snelle levering en betaal gemakken 

Damphuis levert binnen 2 uur in Nederland en verzend niet naar België. De snelle helpdesk is 24 uur beschikbaar waar je de perfecte en snelle opvolging van je vragen en kun je gemakkelijk met PAyPal, Sofort, Ideal, Bancontact en kun je achteraf betalen.