Een kwalitatieve zadelstoel koop je bij ERGOQUIP Nederland!

Een zadelstoel wordt vaak gebruikt in een lab of bij de kapper. Deze stoelen zijn wendbaar en makkelijk in gebruik. Alle meubels van ERGOQUIP Nederland hebben twee jaar garantie, zo kunnen wij er voor zorgen dat al onze producten van goede kwaliteit zijn. Op de gasveer van een zadelzits wordt door ons zelfs een levenslange garantie gegeven. Wij van ERGOQUIP staan op onze kwaliteit.

Wij zijn een gespecialiseerde groothandel in de verkoop en het adviseren van ergonomische meubels. U kunt bij ons in het magazijn langskomen om samen met ons de juiste producten te vinden die bij u of uw bedrijf passen. Wij leveren veel meubels aan scholen, kantoren en magazijns.

Voordelen van een zadelstoel

Een zadelstoel is op een manier gemaakt waardoor de gebruiker rechter op gaat zitten dan bij een normale kruk op wielen. De vorm van deze stoel lijkt op een zadel van een paard. Je zit op een zadelstoel als het ware met je benen licht gebogen op de grond en de rug rechtop. Ook zijn deze stoelen verkrijgbaar met of zonder een rugleuning. Door deze rugleuning wordt u gedwongen om recht te zitten. Een goede zithouding voorkomt onder andere ook vermoeidheid.