Een kweekbak van de Hobbykweker

Sinds een paar jaar run ik met mijn vrouw een eigen kwekerij. Deze kwekerij runnen wij met veel plezier en we zorgen ervoor dat de klant het beste product krijgt. Op kwaliteit proberen we ons telkens weer te verbeteren. Dit doen we door het juiste materiaal voor het kweken in huis te halen. Zo gingen we laatst op zoek naar een Kweekbak. Dit hadden we nodig om bepaalde bloemen op de juiste manier te kweken. Het enige probleem was dat we nog niet wisten waar we de Kweekbak gingen aanschaffen.  Gelukkig kwam mijn zus met een goede tip!

‘… een top product! ’’

De tip van mijn zus was als volgt: naar de website van de Hobbykweker gaan. Dit namen we erg serieus en daarom noteerde we de site. Toen we op de site terecht kwamen zagen we dat mijn zus inderdaad gelijk had! Een mooie kweekbak voor een nog mooiere prijs. Mijn vrouw en ik twijfelde geen moment en plaatste het product in onze winkelmand. We rekende af en het wachten op de kweekbak zelf kon beginnen. Na enkele werkdagen was de kweekbak al in huis! Een top product! Als we kijken naar het afgelopen kweekseizoen heeft het ons zeker geholpen: prachtige bloemen met intense kleuren!