Een zeer goede iPhone reparatie in Delft bij Telgefixt

Logo-Telgefixt

Ik ging een aantal dagen geleden samen met mijn dochtertje op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. Ze had haar telefoon namelijk laten vallen waardoor haar iPhone niet meer aanging. 

Originele onderdelen voor de reparaties 

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Delft kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillenden telfoons zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Telgefixt ons het meeste aan. de website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf originele onderdelen gebruikt voor de reparaties die zij uitvoeren. Ook zijn er erg veel zeer positieve klantbeoordelingen op de website van het bedrijf te vinden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen om haar telefoon te laten maken. 

Telgefixt is absoluut een aanrader 

In de winkel werden we vervolgens erg vriendelijk en zeer snel geholpen door een van de deskundige monteurs. We konden meekijken terwijl de telefoon werd gemaakt. De telefoon van mijn dochter werd voor een zeer voordelige prijs gemaakt en werkt weer uitstekend. Daarom zijn we ook zeer tevreden over Telgefixt en raden we het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Delft.