Encrypted mail versturen

encrypted mail versturen

Encrypted mail versturen is vandaag de dag zeker een must. Helemaal voor bedrijven, die regelmatig belangrijke informatie moeten versturen. Het versturen van mail is niet meer uit ons leven te bedenken en daarom moet je ervan uit kunnen gaan dat dit op een veilige manier kan gebeuren. Je moet er als bedrijf toch niet achter komen dat zeer belangrijke informatie in verkeerde handen terecht komt.

Met de hulp van SmartLockr is het mogelijk om veilig vertrouwde informatie te versturen. Hierdoor is het versturen van belangrijke informatie via de mail een stuk veiliger.

Veilig een encrypted mail versturen

Veel ziekenhuizen en andere zorginstelling hebben inmiddels de weg naar AttachingIT gevonden. Dit bedrijf, welke sinds 2013 is ontstaan heeft al meer dan 300 bedrijven die gebruik maken van hun diensten. Tevens zijn zij in zes landen actief en hebben 20 medewerkers. Al met al een bedrijf die veel te betekenen heeft in het zo veilig mogelijk versturen en opslaan van belangrijke gegevens.

Wil jij meer weten over de SmartLockr, dan kan je dat vinden onder het kopje A tot Z. Hier staat alles omtrent het versturen en beheren van vertrouwelijke bestanden. Meer hierover weten, neem dan een vrijblijvend proef abonnement.