Het hele huis met beton ciré

Beton ciré is bezig aan een enorme opkomst. Doordat de betonlook met de dag meer populariteit opeist, willen steeds meer mensen beton ciré. Maar waar kun je beton ciré eigenlijk allemaal gebruiken? Een betere vraag is eigenlijk: waarvoor niet?

De wanden

Beton ciré is een goed materiaal voor aan de muur. Je kunt de kleur aanpassen en het materiaal is bestendig tegen de meeste soorten schade. Daarbij kun je beton ciré zelf aanbrengen, hetgeen voordelig is. Omdat beton ciré waterbestendig is, kun je er zeker voor kiezen dit in de badkamer aan te brengen, maar eigenlijk kan het overal.

De vloeren

Beton ciré kan zeker ook als vloermateriaal gebruikt worden. Dit creëert in iedere ruimte een strak, modern uiterlijk. Door een hard, stoer materiaal als beton ciré af te wisselen met zachte materialen, zoals een vloerkleed, vorm je een stijlvol contrast en maak je van iedere kamer een prachtig geheel. Kies voor beton ciré als vloer van je keuken of badkamer. Dit zorgt voor een vloer die makkelijk schoon te maken is en zeer eenvoudig in onderhoud. Daarbij loopt deze vloer geen waterschade op en is het ook nog zeer duurzaam.

De trap

Ook op de trap kun je kiezen voor beton ciré. Als je je zorgen maakt om beton ciré trap kosten: niet doen! Beton ciré trappen zijn goedkoop en stevig en daardoor duurzaam. Door het zelf aan te brengen kun je de beton ciré trap kosten laag houden. Een beton ciré trap staat prachtig in een moderne woning, maar ook in een woning met een industriële woonstijl of met een Scandinavische woonstijl kan deze trap heel goed.

De meubels

Niet alleen vloeren, wanden en trappen kunnen gemaakt worden van beton ciré, ook je meubels kun je van beton ciré maken. Dit leidt tot stevige, kleurvaste meubels die een mooie en stoere sfeer creëren. Afgewisseld met materialen als leer wordt je woonkamer, of welke kamer dan ook, een tijdloos geheel.