Kom een keer langs bij Musee Lalique

Het museum van René Lalique. Dat is een prachtig museum voor iedereen. Mensen die niet van kunst houden, die hebben hier ook een super dag. Musee Lalique is een museum van René Lalique. Hier vind je zijn werken. Deze man was glaskunstenaar en edelsmid, hij leefde van 1860 tot 1945. Veel van zijn werken zijn te vinden in Musee Lalique. Wat vooral leuk is, is dat je bepaalde arrangementen kan nemen. Denk aan luxe lunch arrangement of een prosecco arrangement. Je hebt hoe dan ook een top dag bij Musee Lalique. De werken van hem kun je bekijken op een scherm waarmee je kan inzoomen. Ook kun je de werken van dichtbij bekijken met een loep, dit om de details te zien. Als je informatie of vragen hebt, dan kan je Musee Lalique altijd benaderen door een belletje of door een mail te sturen.

Mijn ervaring

Een ervaring rijker dat ben ik zeker. Ik ben namelijk gaan zoeken naar een kunstmuseum en ik kwam terecht bij Musee Lalique. Dit museum trok op internet al gelijk mijn aandacht. Dit komt doordat de site er goed uitzag en ik al veel informatie kreeg via de site. Dit is de reden dat ik een bezoekje ging brengen aan Musee Lalique. Ik besloot een arrangement erbij te nemen voor een luxe lunch. De lunch was heerlijk en het museum was geweldig. Ik vond het erg speciaal dat ik de werken van René Lalique met een loep kon bekijken voor details. Ik adviseer mensen om het museum te bezoeken.