Mooie Clarks desert boot

Mijn vriend was al een tijd op zoek naar een Clarks desert boot en deze hebben wij uiteindelijk gevonden. Wij waren hiervoor al naar de stad gegaan, maar de ergernis begon al bij het zoeken naar een parkeerplaats. Dan nog maar te zwijgen over de enorme mensenmassa in de stad. Voordat wij een winkel binnen liepen zat het humeur van mijn man al op -0-. Het werd er niet beter op toen wij eindelijk een keer geholpen werden in de winkel en helemaal niet toen de maat van mijn man daar niet voorradig was.  Clarks desert boot

Online winkelen

Eenmaal thuis gekomen zonder een Clarks desert boot en met een man die alles behalve vrolijk was, ben ik maar achter mijn computer gaan zitten. In de hoop dat ik hier meer geluk had dan in de stad, ben ik op zoek gegaan. Niet veel later kwam ik op de site van Van Bommel terecht en laten zij hier nu precies de schoenen verkopen waar mijn man naar op zoek was? Eindelijk is mijn man weer helemaal opgevrolijkt en nu helemaal, nu hij eindelijk zijn nieuwe stappers binnen heeft gekregen. Via de website bij Van Bommel heeft hij bijzonder mooi schoeisel gekocht, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.