Narrowcasting interne communicatie

Heeft u een groot bedrijf heeft waar de communicatie zeker verbeterd kan worden?Dan kunt u contact opnemen met Screenlink voor narrowcasting interne communicatie

Het is voor grotere bedrijven vaak ingewikkeld om op een zo effectief mogelijke manier te communiceren over de zaken van het bedrijf. Screenlink kan uw bedrijf helpen om de onderlinge communicatie zo goed mogelijk te verbeteren. Dit doen ze door middel van Narrowcasting. Wanneer Narrowcasting gebruikt wordt voor de interne communicatie betekend het dat de gewenste informatie getoond wordt op diverse digitale schermen in het bedrijf. Dit wordt gedaan door een speciale software.

Mijn ervaring

Ik heb er zelf ook voor gekozen om de communicatie van mijn bedrijf te verbeteren dankzij Screenlink. Ze hebben Narrowcasting gebruikt om te zorgen dat alle gewenste informatie op de juiste beeldschermen te zien zijn. Het is ontzettend overzichtelijk om bijvoorbeeld een duidelijk beeld te hebben van de nieuwe afspraken, informatie en de huidige agenda. Ik kan mij op dit moment nauwelijks herinneren hoe wij het ervoor allemaal regelde en overzichtelijk hielden maar ik wil niet meer terug. Het is zo eenvoudig en overzichtelijk dat het veel rust opwekt voor de werknemers zelf. Het is een makkelijke en goedkope manier om intern informatie uit te wisselen. Zeker een aanrader!