Online boekhouden: een uitkomst

Online boekhouden is erg handig. Je hebt het misschien weleens meegemaakt: je was op zakenreis en je kreeg van je accountant per mail de vraag of je een factuur van een aantal maanden geleden kon opdiepen. Dat moest dus wachten tot volgende week. Als je boekhoudt met Yoursminc, hoef je daar niet over in te zitten. Dan zoek je gewoon een internetverbinding en log je in. Vervolgens heb je in een mum van tijd de juiste factuur op je scherm en kun je hem in PDF-vorm naar je accountant sturen. Deze persoon kan overigens ook een account krijgen zodat hij je helemaal niet meer hoeft te bellen, maar rechtstreeks in het systeem kan.

Boekhouden, facturen en uren registreren

Yoursminc is niet alleen een fijn systeem omdat je het altijd en op elke plaats waar internet is, kunt raadplegen; het is tevens een handige tool waarmee je naast traditionele boekhoudzaken zoals het opstellen van offertes en het doen van de BTW-aangifte ook bankafschriften en facturen in kunt scannen. Dit lijkt niet zo bijzonder, ware het niet dat het systeem ze vervolgens uit kan lezen om ze te registreren.

Je hoeft er geen ICT-er of boekhoudexpert voor te zijn

Yoursminc scoort hoog als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Het programma is op elk apparaat te openen en past zich daarop aan. Hierdoor ben je in staat om overal en wanneer je maar wilt in je boekhouding te duiken, zelfs op het kleine schermpje van je smartphone. Dankzij het SSL-certificaat wordt er altijd een veilige verbinding tot stand gebracht.

Buiten het feit dat Yoursminc een goed werkbare lay-out heeft en je er veilig mee kunt werken, is het een handige tool waarmee iedereen overweg kan. Met een paar klikken lukt het je om indrukwekkende reportages te draaien.

Een sterk staaltje time management

Had je voorheen hetzelfde meerdere keren in je handen; nu combineer je heel eenvoudig werk. De offerte klik je naar een factuur, de BTW-aangifte genereer je met enkele muisklikken, je webwinkelbestellingen staan rechtstreeks in verbinding met je balans, waarmee je bovendien je openstaande posten in het oog houdt…