Op en top genieten in een van de meest luxe vakantiehuizen Dordogne

Luxe vakantiehuizen Dordogne zijn er speciaal voor mensen zoals ik. Mij kom je zomers niet tegen in een tentje. Ook ga ik geen weken in een stacaravan slapen. Nee, geef mij maar een luxe vakantiehuis. Hier werk ik tenslotte het hele jaar hard voor. Vorig jaar heb ik enorm genoten van een verblijf in een groot huis in de Dordogne. We konden gewoon net zo comfortabel tv kijken als thuis en buiten hadden we heerlijke ligbedden. Uiteraard was er ook een grote parasol.

3d man holding a magnifier glass

Luxer dan thuis

Ik moet eerlijk zeggen dat het nog wel een stukje luxer was dan thuis. Daar heb ik helaas geen eigen jacuzzi. De vakantie in Frankrijk was fantastisch en dat niet in de laatste plaats dankzij deze prettige accommodatie. Ik heb allerlei stadjes bezocht met mijn vrienden en we hebben uren op terrasjes gezeten. We weten inmiddels precies waar ze de lekkerste crêpes verkopen. Aan het einde van de dag was het steeds weer een genot om aan te komen bij ons vakantieverblijf. Ik weet het zeker. Voor mij de volgende keer weer een luxe accommodatie.