Op het internet op zoek naar compensatie vertraging Transavia

Een aantal dagen geleden ben ik samen met mijn vriendin vanaf Portugal terug naar Nederland gevlogen. Toen we eenmaal thuis aankwamen zijn we direct op zoek gegaan naar compensatie vertraging Transavia.

Super leuke vakantie in Portugal gehad

We waren twee weken in Portugal geweest en we hebben hier samen een leuke tijd gehad. Toen we terug naar Nederland wilde vliegen kwamen we erachter dat onze vlucht erg lange vertraging had opgelopen. We hebben daarom jammer genoeg erg lang op de luchthaven moeten wachten totdat we eindelijk terug naar Nederland konden vliegen.


Zeer snel een vergoeding gekregen met behulp van Airline-Refund

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf die ons kon helpen met het verkrijgen van een vergoeding door de opgelopen vertraging kregen we zeer veel zoekresultaten van bedrijven die deze dienst aanbieden. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Airline-Refund. Het bedrijf hanteert erg lage commissiekosten en biedt een 98% slagingskans aan. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Ik had erg snel een vergoeding gekregen voor de vertraging die ik had opgelopen. Daarom ben ik ook erg tevreden over Airline-Refund.