Op zoek naar colloidaal zilver? Dan moet u bij ons zijn!

Wanneer u op zoek bent naar colloidaal zilver is het een echte aanrader dit bij ons aan te schaffen! U bent bij ons namelijk gegarandeerd van colloidaal zilver, u krijgt bij ons geen mengels. U kunt dit ook controleren door de kleur van het colloidaal zilver te bekijken. Wanneer de vloeistof eruit ziet als water heeft u hoogstwaarschijnlijk een ander product gekregen of een mengsel. Wanneer u bij ons besteld heeft u hier geen last van en bent u zeker van het echte medicijn!

Wat is colloidaal zilver nou eigenlijk ?

Colloidaal zilver is eigenlijk een medicijn tegen bacteriën, virussen en parasieten. Wilt u dus gezond blijven of weer gezond worden is het een echte aanrader om dit te gebruiken. Het is niet schadelijk voor uw lichaam zolang u zich houdt aan de voorschriften die voor het gebruik staan. Het wordt al sinds 1990 gebruikt, helaas zijn er inmiddels al bacteriën, parasieten en virussen immuun geworden voor dit medicijn.

Mijn ervaring :

Ik ben erg tevreden met het medicijn! Ik had veel en vaak last van verkoudheid en griep. Sinds ik colloidaal zilver gebruik heb ik hier geen last meer van en leef ik weer een gezond leven! Een echte aanrader dus!