Sauna thuis betekent genieten

Ontspanning

Sauna thuis dit is iets waar ik wekelijks naar uit kijk als ik een welverdiend weekend heb na een week hard werken. Een ieder kan ik aanraden om eens op de website van Bodyfit te kijken. Hier is namelijk voor een ieder zijn budget wel iets te vinden om ervoor te zorgen dat jij je eigen welness beleving thuis kunt hebben. Denk hierbij ook aan een zwembad, infrarood- of stoomcabine. Daarom ben ik ook op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. 

Sauna thuis

Sauna thuis is iets waarvan ik weet dat ik niet meer zonder kan

Wanneer je een sauna thuis hebt. Dan merk je echt hoe goed dit is voor lichaam en geest wanneer je hier geregeld gebruik van maak. Wanneer ik bijvoorbeeld verkouden ben, dan gebruik ik heerlijke eucalyptus geuren en dan kom ik als herboren uit de cabine. 

Wat ik zo prettig vind is dat ik heb gekozen voor kwaliteit en hierdoor kan ik ervan op aan dat ik nog een flink aantal jaren mag genieten van mijn aankoop. Ik kan namelijk echt niet meer zonder dit heerlijke gevoel van warmte en ontspanning.