Taxi Bredanaar voor vaste lage tarieven

TAXI-BREDANAAR-logo

Ben je op zoek naar een taxibedrijf in Breda die voordelige tarieven hanteert voor de ritten naar een Airport? Dan ben je bij taxibedrijf Taxi Bredanaar aan het juiste adres. Hier rijden de chauffeurs voor een rit naar een Airport niet via de meter maar aan de hand van vast lage tarieven. 

taxi-Breda

De ervaren chauffeurs van Taxi Bredanaar 

Alle chauffeurs van taxi Bredanaar hebben erg veel ervaring in het werk dat zij doen en spreken allemaal vloeiend Engelsen Nederland. De chauffeur zal jou altijd op tijd ophalen en op tijd afzetten op de gewenste locatie. O,dat de chauffeurs niet volgens een meter rijden zul je fixe kortingen ontvangen naar een rit naar een Airport. Zo betaal je voor een taxirit naar Schiphol 140 euro voor het vervoeren van 4 personen terwijl je bij een ander taxibedrijf al snel 290 euro kwijt bent voor deze rit. Voor een rit naar Eindhoven Airport rekent het bedrijf een tarief van 90 euro wat bij andere bedrijven snel 140 euro kost. Je ontvangt bij de taxibedrijf dus fixe kortingen op jouw taxiritten. 

De betalingsmethodes in de taxi 

Bij Taxi Bredanaar is het mogelijk om contact, met een pinpas en zelf met een credit card af te rekenen in de taxi. Voor een transactie met de pinpas worden er geen kosten in rekening gebracht. Wanneer je met een credit card betaal zullen er 3,5 transactiekosten in rekening worden gebracht. Neem voor meer informatie of voor het reserveren van en taxi eens een kijkje op de website.