Timmerman Harderwijk

Vorig jaar heb ik een nieuwe woning gekocht in Harderwijk. Ik wilde daar wat dingen laten veranderen. Veel klussen ken ik zelf, maar voor een aantal klussen had ik een timmermannen Harderwijk nodig. Via via ben ik terecht gekomen op de website haroldterbeek.nl, ik heb deze timmerman een mail gestuurd en al snel belde hij mij terug. Dit voelde vanaf het eerste moment heel goed. Dus ik heb hem de opdracht gegeven om mijn klussen uit te gaan voeren.

Professioneel

Harold is erg professioneel. Hij kent zijn vak goed en weet heel goed hoe hij te werk moet gaan. Hij geeft ook tips en denkt ook mee. Erg fijn. Hij kwam ook keurig op tijd en hield zich altijd aan de gemaakte afspraken.

Trapkast

Harold heeft onder andere een kast onder mijn open trap gemaakt. Hiervoor moest de trap dicht gemaakt worden en daarna kon er pas een kast gemaakt worden. Ik had zelf al nagedacht over hoe ik dit wilde, maar Harold kwam met een betere oplossing. Door zijn oplossing had ik veel meer ruimte in de kast en dat is natuurlijk erg fijn. Hij heeft ook verschillende planken in de kast gemaakt. De kast wordt volop gebruikt. Ik ben er erg blij mee!