Verkoop assurantieportefeuille

verkoop assurantieportefeuille

Een verkoop assurantieportefeuille? Dat beslist je niet in een dag. Bij de verkoop is het belangrijk dat je een professionele partner inschakelt om verschillende ingewikkelde taken voor jou te regelen. Wij willen jou graag helpen bij deze verkoop. Ook voor jou assurantieportefeuille willen wij graag voor een goede prijs verkopen.

Hoe werkt de verkoop assurantieportefeuille

verkoop assurantieportefeuille

Op het moment dat je hebt bepaald om jouw portefeuille te verkopen, kan je dit het best samen doen met een professional. Als je ervoor kiest om ons de verkoop van jouw assurantieportefeuille te laten doen. Dan bepalen wij de waarde van de portefeuille en regelen wij de onderhandelingen met de koper. Door ons grote klantenbestand kunnen wij jou portefeuille altijd snel en voor een goede prijs verkopen. Als je contact opneemt met Confidentia kijken wij wat we allemaal voor jou kunnen regelen, zodat je zit zelf niet hoeft te regelen. 

Alles over de verkoop van een assurantieportefeuille

Wij willen dolgraag aan de slag met de verkoop van jouw assurantieportefeuille. Door onze kennis en ervaring die wij door de jaren hebben opgebouwd, weten wij precies hoe wij onderhandelingen aan moeten gaan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.