Welke bestelauto is de beste voor jou?

Er bestaan veel verschillende bestelauto’s. Groot, klein, breed, smal, met veel of weinig opbergruimte… keuze genoeg! Het is begrijpelijk als het lastig is om een keuze te maken. Het is namelijk een investering waar je het lang mee gaat én moet doen. In dit blog geven we een aantal bedrijfswagens-suggesties; lees dus gauw verder!

Volkswagen Transporter

Deze bestelauto is één van de bekendste wagens die gebruikt wordt door ondernemers. Deze is erg praktisch ingericht en heeft veel laadruimte. Erg handig dus als je veel gereedschappen, materialen en andere spullen mee moet nemen. Daarnaast kun je nog iets extra’s toevoegen aan deze bestelauto: extra kasten. Hierdoor wordt de ruimte nog beter benut en kan je nog veel meer kwijt!

Ford Transit

Nog een bekende bestelauto. Deze heb je vast wel vaker zien langsrijden. Ook deze bestelwagen is erg praktisch in gebruik. Zo hebben ze tijdens het ontwerpen rekening gehouden met vaak veelal ”standaard” afmetingen van buizen en planken. Zo kan de ruimte efficiënt benut worden! Ook wordt deze bus vaak gezien als voordelig; echter, een bestelautoverzekering afsluiten is nog een bijkomende must én kostenpost.

Opel Vivaro

Deze bestelwagen is uitermate geschikt voor mensen die naast fysiek werken, ook nog eens administratief werk moeten verrichten. Zo is naast genoeg laadruimte ook nagedacht over overig werkruimte. Je kunt er namelijk een tafeltje uitklappen en zo dus werk op papier of de laptop verrichten. Heb je dus naast materialen en gereedschappen ook nog ruimte nodig voor papieren en overige zaken? Dan is deze bestelauto wel wat voor jou!

Mercedes-Benz Vito

Heb je veel zware spullen? Dan is deze bestelbus het beste voor jou. De Vito kan namelijk tot wel 1000 kilogram aan gewicht vervoeren. Je kunt dus in één keer veel materialen en gereedschappen vervoeren zonder dat je vaak heen en weer hoeft te rijden. Ook is deze bestelwagen voorzien van verschillende deuren aan verschillende kanten. Zo kun je dus praktisch en handig de wagen in- en uitladen. Erg makkelijk!

Vergeet niet om de juiste bestelautoverzekering af te sluiten. Dit is namelijk erg belangrijk in het geval ongelukken en voor extra zekerheid. Klik hier voor meer informatie.