Zeer mooi glaskunstwerken bij Musee Lalique

LOGO Museum Lalique

Ben je een liefhebber van glaskunstwerken en ben je op zoek naar een leuk dagje uit? Dan raad ik je aan om een bezoek te brengen aan het Musée Lalique in de Hanzestad Doesburg. 

Een zeer mooi museum 

Het museum beschikt over een erg goede en vooral overzichtelijke website naar veel informatie op te vinden is. Er is erg veel informatie te vinden over de kunstwerken dat het museum tentoonstelt en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. Het museum stelt onder andere kunstwerken tentoon van een zeer bekende kunstenaar genaamd Chagall. Ook stelt het museum erg mooie glaskunstwerken aan van zeer bekende kunstenaars. Er worden twee verschillende arrangementen aangeboden bij museum Lalique. Het prosecco arrangement en een prosecco arrangement met een luxe lunch. Deze arrangementen worden ook aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

museum arrangement

Een bezoek aan de Hanzestad Doesburg 

Na het bezoek aan het museum kan je nog genieten van een drankje in de prachtige Hanzestad Doesburg. Kortom het is een erg leuk dagje uit voor het geheel gezin. Daarom raad ik het Musée Lalique ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit.